sofiaholtfors

Saknat

Kategori:

Jag har varit iväg på kurs i en vecka, egentligen fem dagar. Men dessa dagar känns som en evighet!!
Som jag har saknat min vovve!
Han blev jätteglad när jag kom hem. :-)

/Sofia

Städfirma

Kategori: Allmänt

Senaste åren har jag påstått att när jag blir stor ska jag starta en städfirma eftersom att jag  är väldigt pedantisk av mig. :) Detta har nu reviderats lite och jag funderar på om jag ska starta en städfirma/flyttfirma??
 
på två dagar har vi nämligen flyttat två boenden åt varsitt håll. jag var absolut inte ensam! Vi hade otroligt mycket hjälp, underbar vänner och familj som ställer upp.
 
Men iaf, jag borde nog starta städ och flyttfirma ändå tror jag!
 
/Sofia

Wallmans

Kategori:

Ikväll var vi ett gäng på Wallmans salonger. Familjen var med och vi bjöd även Pernilla som hennes 25 års present !:-) lurade henne totalt. Jätteroligt!!!;-)

Det har varit en supertrevlig kväll med mycket skratt och väldigt god mat! Leendet är fortfarande kvar och jag sitter på pendeln till uppsala. :-)

Allt som allt: Wallmans salonger rekommenderas!

/Sofia

Onödigt köp?

Kategori: Allmänt

I somras jobbade jag nere i Fjällbacka och jag tänkte att nu måste jag köpa mig ett par gummistövlar eftersom att det alltid regnar nere på kusten.....
sagt och gjort, jag köpte mig ett par röda gummistövlar och det regnade ganska mkt i somras, men jag kom snabbt underfund med att det var jäkligt jobbigt att ta på och av sig dom där när jag skulle in hos alla vårdtagare.
så jag levde på mammas foppisar när jag jobbade även fast det regnade..
Såååå många gånger tänkte jag att det var världens onödigaste köp. många hundralappar åt skogen.
 
MEN, nu har jag ju en liten vovve, och han behöver ut även fast det regnar (vilket det har gjort i tre veckor nu känns det som). så nu har jag kommit underfund med att allt har en mening. gummistövlarna kom till användning!
 
/Sofia